Neues Konzert! Chi Coltrane

Chi Coltrane endlich wieder in der Blues Garage! Die Rocklegende spielt im Juni das einzige Konzert in Deutschland hier in Isernhagen.

Mehr INFOS findet Ihr HIER.

Chi Coltrane in Paradiso, Amsterdam, 19 okt.2010
Met de hit ‘Thunder and Lightning’ en een gezicht waar camera’s meedogenloos voor vielen, was Chi Coltrane (je spreekt het uit als ‘Shy’) in 1972 klaar om de wereld voor lange tijd te bezetten. Haar eerste titelloze album, uit hetzelfde jaar, deed het goed bij pers en publiek en de verwachtingen waren hoog gespannen. Chi leek echter de uitspraak van haar naam eer aan te doen: in plaats van het grote succes najagen, nam ze genoegen met een cultstatus en een trouwe maar relatief kleine groep aanhangers. Met haar rauwe stemgeluid en virtuoze pianospel, ze werd eens de opvolger van Janis Joplin genoemd, is de reeds tweeënzestigjarige singer-songwriter nog steeds een legende, al is het enige tijd geleden dat er een plaat van haar verscheen.
Foto: Peter de Jong©2010

 

Copyright: Blues Garage 2016-2018